Bel ons 06 51 86 93 05|aanvragen@infradelivery.nl

Digitaal Transport

Wat is digitaal transport?

Voor bijna alle transporten heeft u begeleidingsbrieven nodig. Voorheen waren dit papieren brieven echter sinds enige tijd mag dit van de overheid ook een digitale gegevensdrager zijn zoals bijvoorbeeld een app.

Op de weg is het inmiddels bekend om digitaal te rijden. In samenwerking met LZP heeft Infra Delivery het digitaal varen mogelijk gemaakt. Digitaal transport houdt dus in dat vervoerd wordt zonder papieren begeleidingsbrieven. Via onze app worden de benodigde begeleidingsbrieven digitaal opgemaakt en na lossen van iedere vracht naar alle betrokkenen in pdf-vorm verstuurd.

Hoe werkt het voor onze klanten?

Infra Delivery maakt binnen het klantportaal uw project aan met daarbij de verschillende materiaalstromen (schone, herbruikbare en/of verontreinigd). Wanneer wij de materialen afzetten of leveren hebben wij de benodigde gegevens zelf en hoeft u niets te doen. Verzorgen wij uitsluitend het transport dan ontvangen wij de benodigde gegevens van u, waarna wij ze voor u in het systeem zetten.

Onze schippers en chauffeurs zien de materiaalstromen in onze app. Nadat het vervoersmiddel is geladen kiest de schipper/chauffeur de juiste materiaalstroom waarna de benodigde papieren worden gegenereerd. Ook wordt een foto van de vracht genomen. In het klantportaal ziet u direct dat de vracht onderweg is, het transportdocument en de foto.

Na het lossen meldt de schipper/chauffeur de vracht af in de app en geeft de uitgeloste hoeveelheid in. De papieren worden definitief vastgesteld en per e-mail verzonden naar alle betrokken partijen.

Tijdens het project kan in het klantportaal eventueel gemiste transportdocumenten opnieuw worden gedownload of handige (totaal)overzichten per project of materiaalstroom worden gegenereerd.

De voordelen op een rijtje

  • Klantportaal via onze website met overzichtelijk alle projecten en vrachten.
  • Inzicht in schepen onderweg naar/vanaf uw project inclusief foto van de geladen vracht.
  • Geen formulieren meer kwijt, altijd compleet via download in het klantportaal.
  • Een PDF genereren van een project met alle formulieren van een project tezamen.
  • Diverse (totaal)overzichten genereren over uw vrachten en projecten.